رامین خطیبی،
                                                                                                فارغ التحصیل
                                    کارشناسی
                                    علوم کامپیوتر
                                    دانشگاه تبریز
رامین خطیبی
فارغ التحصیل کارشناسی علوم کامپیوتر - دانشگاه تبریز
کلاس‌های برگزار شده: ۲

من یک راهبر طراحی محصول هستم؛ که به طراحی به عنوان یک «روش حل مساله» نگاه می‌کنم. حال این مساله می‌تواند در سطح خانه، شهر و یا حتی جوامع انسانی تعریف شود. باور دارم که پتانسیل بسیار زیادی در تفکر طراحی وجود دارد و می‌تواند به مثابه ابزاری قدرتمند، فکر شما را برای مواجهه با مسائل و حتی شناسایی فرصت‌ها تجهیز کند.

از همان سال‌های نوجوانی به خاطر علاقه زیاد به مفاهیم و علوم، برای تحصیل در رشته علوم کامپیوتر به دانشگاه تبریز رفتم و از همان ابتدای حضور در دانشگاه، انگیزه زیادی نسبت به ایجاد تغییر و بهبود داشتم. در دوران دانشجویی این انگیزه به شکل شرکت در مسابقات شبیه‌سازی TAC SCM (آن سال در اسپانیا) و تدریس به دانشجویان المپیاد جهانی مهارت (World Skills) نمود پیدا کرد. پس از مدتی با طراحی محصولات دیجیتال آشنا شدم و به مرور و بطور کامل مطالعات و فعالیت حرفه‌ای خود را روی این موضوع متمرکز کردم.
در طول مدت فعالیت حرفه‌ای‌ام به طراحی محصولات دیجیتال، تشکیل تیم‌های محصول و ارائه راهکارهای طراحی در شرکت‌ها و استارتاپ‌های مختلف مشغول بودم. از سوابق کاری‌ام می‌توان به هم‌بنیانگذاری شرکت ایده‌پردازان سیب اشاره کرد که در سال‌های فعالیت‌ش به شرکت‌های زیادی مانند نت‌برگ، بانک پارسیان و فیدیلیو خدمات طراحی و توسعه محصول ارائه داد؛ در ادامه مسیر حرفه‌ای‌ام به عنوان معاون خلاقیت شرکت لبنانی سمسون‌اپز مشغول به کار شدم و در زمان حضورم در آن شرکت محصولات بزرگی مانند اپلیکیشن تاپ و همچنین راهکارهای متعددی در قالب محصولات دیجیتال برای دانشجویان دانشگاه آزاد طراحی کرده و توسعه دادیم. به دلیل علاقه بسیار زیادم به شناسایی فرصت‌ها و نیاز، و ارائه راهکار برای آن‌ها، از فرصت همکاری با باشگاه Fulham انگلستان برای طراحی محصولات تمرینی بازیکنان نگذشتم و ماه‌ها مطالعه و طراحی را به محصولی برای استفاده تیم نوجوانان Fulham تبدیل کردیم.
همکاری با اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های مختلف از علایق دیگر من بود، چرا که در دانشگاه‌ها می‌توان دانشی‌تر به موضوعات پرداخت و وقتی آن را با یک حرفه ترکیب کنیم، اتفاقات خوبی می‌افتد. از میان همکاری‌هایم با دانشگاه‌ها، دانشگاه Kent انگلستان را برای طراحی یک اپلیکیشن موسیقی‌درمانی و UMass آمریکا را برای طراحی محصولی آموزشی برای کودکان زیر ۴ سال، بیشتر از بقیه دوست داشتم.

علاقه به ترویج و آموزش طراحی، بخشی جدانشدنی از من بوده و هست؛ و طی سال‌های مختلف سعی در تدوام یادگیری و آموزش مهارت طراحی داشتم. نتیجه این علاقه و سعی تاسیس آکادمی دیزاین (Dexign Academy) شد و از فارغ‌التحصیلان این آکادمی، استودیو دیزاین (Dexign Studio) را برای ارائه خدمات تخصصی طراحی و توسعه محصول، همچنین آموزش و ترویج تفکر طراحی بنیان گذاشتم.
استودیو دیزاین از سال ۱۳۹۷ خدمات گسترده‌ای از طراحی محصول به شرکت‌هایی همچون بیمه سامان، بنیاد ملی نخبگان، کافه‌بازار، ایران‌سرور، تسکولو، اتاقک، مدارس واله و ده‌ها شرکت و استارتاپ دیگر ارائه داده است.

بیشتر
موضوعات تدریس
تعداد آیتم:
حالت نمایش:
طول دوره: ۱۰۰ ساعت
زمان برگزاری: دوشنبه‌ها و چهارشنبه‌ها ۱۸:۰۰ الی ۲۱:۰۰ (شروع از ۲۲ آذر ۱۴۰۰)
۳,۹۰۰,۰۰۰ تومان
مشاهده
طول دوره: ۱۰۰ ساعت
زمان برگزاری: دوشنبه‌ها ۱۸:۰۰ الی ۲۱:۰۰ و پنجشنبه‌ها ۱۶:۰۰ الی ۱۹:۰۰ (شروع از ۲۵ مرداد ۱۴۰۰)
۳,۹۰۰,۰۰۰ تومان
مشاهده
تعداد آیتم:
حالت نمایش:

نظرات کاربران